Advocaat doet aangifte tegen Burgemeester Depla van Breda voor opruiing

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 11:27

Foto: Burgemeester Paul Depla uit Breda © omroep Brabant

Advocaat gaat aangifte doen tegen burgemeester van Breda Paul Depla voor opruiing

Mr. Van Stratum werkzaam bij Advocatenbureau Van Stratum uit Nootdorp gaat aangifte doen tegen burgemeester Depla van Breda. Dat heeft BN De Stem gemeld. De burgemeester zei gisteravond terecht dat hij begrip te heeft voor de actie van de horeca ondernemers in Breda zij besloten ondanks dat het in strijd is met de coronaregels, om 20.00 uur niet dicht te gaan.

"Zoals we allemaal weten heeft het demissionaire kabinet op advies van een aantal deskundigen besloten dat het aantal besmettingen omlaag moet ter bestrijding van het COVID-19 virus", schrijft mr. Van Stratum in een brief aan het Openbaar Ministerie. "Horeca, zoals cafés en restaurants, moeten dicht om 20.00 uur en een vaste zitplaats is verplicht. De gemeente Breda is daarvan niet uitgezonderd."

De advocaat is van mening dat de burgemeester van een gemeente hiermee 'een belangrijke voorbeeldfunctie moet zijn voor het maatschappelijk leven' en 'het moet voorkomen van besmetting van zijn inwoners'. Hij geeft aan dat Depla openlijk heeft opgeroepen tot het negeren van die regels en zich dus strafbaar heeft gemaakt aan overtreding van genoemde wet- en regelgeving zoals opruien.

Deze advocaat is waarschijnlijk een persoon waarvan familieleden in 1930/1945 het ook niet erg vonden dat er mensen werden uitgesloten. Laten wij dan maar weer het goede voorbeeld geven en deze Burgemeester een hart onder de riem steken. Burgemeester Paul Depla luisterd gewoon heel erg goed naar de wensen van zijn inwoners!! 


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan 


Reactie plaatsen

Reacties

Van den hooven Wim
17 dagen geleden

Stoppen met die corona klucht en een ieder die het in de lucht houdt of heeft gehouden, oppakken en berechten

Otto von Braeckenssieck
16 dagen geleden

Bij deze Van Stratum is dus met recht sprake van een advocaat van de duivel. Laten we dit kantoor in onze gedachten houden.