Openbaar Ministerie blokkeert "complot" Telegram-groepen

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 18:35

Het Openbaar Ministerie heeft de twee kanalen van complotdenkers (die in de gevangenis zitten) op Telegram laten blokkeren.

Doordat er een blokkade opgezet is kunnen er geen nieuwe berichten worden geplaatst door de leden. Het gaat om de Telegram groep, De Bataafse Republiek en Bataafse Nieuws. Daar zijn onder andere veel (zoals de mainstreammedia het aanduid) "complottheorieën" gedeeld over satanisch-rituele kindermoorden. Het is voor zover bekend de allereerste keer dat het justitie is gelukt om Telegram-groepen te laten blokkeren.

Wie de kanalen bezoekt komt van de koude kermis thuis, je ziet er dan een banner van het OM waarop staat dat ze uit de lucht zijn gehaald in verband met zoals justitie het zegt strafbare feiten. De regionale varianten van de kanalen zijn nog wel online.

Het Openbaar Ministerie geeft aan dat er via de kanalen bedreigingen tegen publieke personen zijn geuit en gedeeld. Ze hadden veel leden bij elkaar ruim 13.000.

Nieuw kanaal uit de lucht gehaald

Op de kanalen van De Bataafse courant werd onder meer gezegd dat RIVM-prominent Jaap van Dissel in de jaren 80 satanisch-rituele kindermoorden heeft gepleegd in Bodegraven (schuld of onschuld is hierin nog niet bewezen). De rechter heeft eerder geoordeeld in een rechtzaak dat de drie mannen die de verzinsels verspreidden hun "(on)gefundeerde" beschuldigingen offline moesten halen, dit was op last van dwangsommen en gijzeling.

Afgelopen week werd er aangekondigd dat er op een nieuw kanaal video's zouden worden getoond die bedreigende, opruiende en lasterlijke inhoud zou hebben. Toen heeft het OM besloten om toch maatregelen te nemen. De rechter oordeelde eerder al dat bepaalde video's verboden moesten worden omdat de inhoud leugens zouden bevatten en niet meer online mochten komen. Er staat op dit moment op de geblokkeerde kanalen oudere content die strafbaar en bedreigend zou zijn volgens het Openbaar Ministerie. Het aangekondigde nieuwe kanaal is door de eigenaar vrijwillig verwijderd anders zou hij natuurlijk ook opgepakt worden etc.

Wouter R., Micha K. en Joost K. Opgepakt

De drijvende krachten achter de 'Bataafse' kanalen zitten inmiddels vast: Wouter R (53) die werd veroordeeld tot negen maanden cel waarvan drie voorwaardelijk voor doodsbedreiging van de advocaat van de gemeente Bodegraven en voor opruiing en belediging tegen OMT lid Jaap van Dissel. Eerder deze maand werden hem opnieuw strafbare feiten door het OM ten laste gelegd.

Complotdenker Micha K. zit op dit moment vast in Noord-Ierland en moet aanstaande vrijdag voorkomen omdat Nederland een uitleverings verzoek heeft gedaan. Er liggen al meerdere internationale arrestatiebevelen tegen Micha K na aangiften van het RIVM en van journalisten die door hem worden belasterd en zwart gemaakt (je mag de waarheid niet zeggen in NL). Micha K. moet zelfs nog een celstraf van een half jaar uitzitten voor smaad en laster die hem eerder was opgelegd. Hij was voorwaardelijk vrijgelaten maar hij bleef doorgaan volgens het Openbaar Ministerie op sociale media en werd daarom opnieuw vastgezet.

Joost K., die duidelijk aangeeft herinneringen te hebben aan satanisch-rituele kindermoorden door RIVM-baas Jaap van Dissel, is uitgeleverd door Spanje en hij moet rond begin december voorkomen, net als Hans M. (56), die een internetdocumentaire over K.'s verhaal maakte 

Hopelijk kunnen ze dit ook doen bij Telegram pagina's die verdovende middelen aanbieden, en de chatapps waar daadwerkelijk kinderporno te vinden is!!! Maar natuurlijk is dat niet mogelijk!!


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.