Miss World Nederland trekt zich terug wil zich niet vaccineren

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 10:27

Foto: Dilay Willemstein ©laurence

Dilay Willemstein, die deze zomer werd gekozen tot Miss World Nederland, weigert ons land te vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing in Puerto Rico.

Het 21-jarige model uit het Brabantse Eindhoven is verplicht zich te laten vaccineren als ze naar de wedstrijd toe wil riezen, zij heeft gekozen om dit niet te doen.

Een woordvoerder van de knappe Miss World Nederland-verkiezing heeft het bericht van de AD gisteravond bevestigd. De nummer twee van de Miss World Nederland-verkiezing die wel is gevaccineerd, Lizzy Dobbe uit Den Helder, zal nu dus IPV Dilay Willemstein naar Puerto Rico afreizen. De wedstrijd gaat half december plaats vinden in Puerto Rico.

"Ik ben er gewoon nog niet klaar voor om de prik te nemen. Ik voel er mijzelf op dit moment er niet goed bij", vertelde Willemstein in een interview met het AD. Willemstein had had er geen rekening mee gehouden dat ze  bij de Miss World Nederland-verkiezing gevaccineerd zou moeten worden of zijn dit had zij zichzelf niet gerealiseerd. Toen ze de verkiezing won zei ze dat het 'haar levensdroom' was, en dat is hij nog alleen word het door deze situatie onmogelijk gemaakt mits je jezelf laat vaccineren.


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.