World economic forum (WEF) zet stappen met "Helden van Helmond"

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 00:30

Foto: Burgemeester(es) van Helmond Elly Blanksma © twitter

De Global Goals zijn zeventien (klimaat) doelen om van de wereld een betere plek te laten zijn in 2030.

Ontdek hoe kleine heldendaden in Helmond bijdragen aan deze Global Goals, zo luid de slogan op hun webpagina.

In een filmpje van Helden van Helmond op facebook is te zien dat Leon en Hajar op zoek zijn naar de Helden van Helmond! Mensen die zich inzetten voor een mooier Helmond én zo bijdragen aan de Global Goals, zeventien duurzame werelddoelen samengesteld door de Verenigde Naties om te zorgen voor een betere, schonere en duurzame wereld in 2030, oftewel agenda 2030 waar al ontzettend vaak voor gewaarschuwd word gewaarschuwd.

Helmond zoekt deze helden? Op hun webpagina www.heldenvanhelmond.nl kun je je helden nomineren of vraag je subsidie aan voor de heldendaden die je verricht!

Zoals ze zelf zeggen zijn de "Helden van Helmond" aanpakkers. Ze zijn altijd bezig de stad mooier, groener, slimmer, socialer en eerlijker te maken, (oftewel de wereld voor aan het bereiden op een Social credit systeem) dit doen zij volgens het WEF met goede ideeën, want met deze acties en initiatieven dragen ze ook nog eens bij aan het behalen van de Global Goals. De Global Goals zijn de 17 wereldwijde doelen die behaald moeten worden  voor de duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties de zogeheten "klimaat doelen". Die doelen zijn voor de VN heel belangrijk zo kunnen ze de mensen nog meer onderdrukken. Dus wat doet de gemeente Helmond zij bedanken al deze helden met een oorverdovend applaus en zet deze mensen in de schijnwerpers, daarmee willen ze alle andere Helmonders aansporen en inspireren om de held in henzelf te ontdekken! 

Dit soort acties kun je natuurlijk verwachten als je een burgemeester(es) hebt die van het CDA is de ontzettend geliefde Ellie Blanksma

Beeld: © Helden van Helmond


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.