Van Meijeren (FVD) rechtspraak is niet onafhankelijk in Nederland

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 11:25

Foto: Gideon van Meijeren (FVD)

De recht spraak is niet onafhankelijk in Nederland.

Eindelijk is er een partij in de kamer die het wel durft te zeggen dat Nederland corrupt is, baantjes carrousel in volle gang en als je niks zegt dan krijgt je de beste zeg je wel iets dan word je met de grond gelijk gemaakt.

Er zijn documentaires vol van bewijzen wat de advocatuur en Justitie op de grondvesten laat schudden. Er zijn in Nederland Corruptie schandalen, lekken, er word veel genegeerd, en het nalaten en rekken zijn helaas aan de orde van de de dag, het is de raad van state en het juridisch hof van Discipline, het OM en de ministers van Justitie dekken constant alles af.

Het is een vicieuze cirkel van rechtzaken tegen het corrupte systeem dat in Nederland 'Rechtspraak' heet. Rechters die eigenlijk advocaat zijn, en advocaten die het belang van hun cliënt niet eens naleven maar de financieel machtige tegenpartij belangrijker vinden. 

"De rechtspraak in Nederland is NIET onafhankelijk. Keer op keer volgen rechters de ideologische lijn van de regering - met mondkapjes, avondklokken en klimaatoffers als recentste voorbeelden. Het is geen toeval: de regering benoemt zelf rechters". Aldus Gideon van Meijeren 

Beeld: Gideon van Meijeren (FVD)


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.