Forum van Democratie gaat een hoorzitting houden met artsen en virologen ook OMT leden zijn welkom

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 12:33

Foto: Pepijn van Houwelingen ©twitter

Forum van Democratie gaat een hoorzitting houden met artsen en virologen over het vaccinatiebeleid

"AL onze moties tegen apartheid, tegen het 2G-systeem en voor een hoorzitting met ook niet-OMT virologen zijn gisteren door de Slaapkamer VERWORPEN. Daarom gaan we ZELF een hoorzitting organiseren" aldus Pepijn van Houwelingen.

Het is nauwelijks te geloven maar de Tweedekamer heeft AL de moties van forum van Democratie (FVD) verworpen. De Tweede Kamer heeft zoals je hebt gehoort  GEEN probleem met het 2G systeem, het 2G systeem wil zeggen dat je als ongevaccineerde niet meer mee kunt doen aan de maatschappij. de moties van de Coronapas, medische apartheid en de hoorzitting met virologen die anders denken dan het OMT zijn allemaal verworpen.

De tweede kamer weert dus goede virologen die kritisch zijn met opzet uit de Kamer. Daarom heeft FVD besloten zelf een bijeenkomst in de TweedeKamer te gaan organiseren met kritische doktoren en met OMT leden deze zijn namelijk ook van harte welkom zegt FVD kamerlid Pepijn van Houwelingen. De vraag is durven deze artsen/virologen het gesprek/debat aan Jaap van Dissel, Diederik Gommers, Ernst kuipers & Marion Koopmans?

Beeld: Pepijn van Houwelingen (FVD) ©twitter


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.