QRcode verplicht behalve in het restaurant van de tweede kamer, ongelofelijk

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 10:19

Foto: Horeca ©RV

Alle horecaondernemers van Nederland worden constant gedwongen om zich te houden aan de coronaregels zo ook nu met het corona toegangsbewijs

 

vanaf 25 september 2021 is het tonen van een coronatoegangsbewijs in de horeca, het theater of in de bioscoop een verplichting. Waarom het Restaurant in het Tweede Kamer gebouw niet?

Als de horecaondernemer niet controleerd op het coronatoegangsbewijs riskeert de ondernemer een boete of na meerdere keren een sluiting. Het enige restaurant in heel Nederland is het restaurant van de Tweede kamer daar is géén QR-code voor nodig, 

Fleur Agema van de PVV is het niet eens met dit beleid.

Wybren van Haga snapt er ook niks meer van en stelt kamervragen over deze rare aanpak. 

De horeca wordt misbruikt om de vaccinatie graad omhoog te krijgen. Al 18 maanden zijn ze niet volledig open geweest, géén voldoende steun vanuit de overheid en nu moeten ze politie agent gaan spelen.

Er zijn zaken die per direct gesloten worden wanneer ze niet meewerken zo ook de zaken van Horeca tycoon Khalid Oubaha uit Nijmegen.

"Ik kan géén kant op, sta met mijn rug tegen de muur"

het lijkt er nu op dat de gewone Nederlanders gestraft worden als zij niet zijn gevaccineerd terwijl niet gevaccineerde Kamerleden gewoon in een restaurant kunnen gaan eten".

Hoe is dit mogelijk?


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Marian stevens
een maand geleden

Zorg er voor dat hun net als wij de code moeten laten zien schandalig is dit

Jan Hoen
een maand geleden

Onbegrijpelijk wij maar tegen iedereen pleiten
te voldoen aan de verplichting om code te laten zien in restaurant En de twee kamer hoef dat niet in hun restaurant Dit kan toch niet ? Jan Hoen Maastricht oud CDA Wethouder

Dick Jense
een maand geleden

Wat een slecht “voorbeeld”. Maak hier snel een eind aan en conformeer u aan datgene waaraan waar zelf middels wetgeving hebt meegewerkt.

Anoniem
een maand geleden

Gelijkwaardigheid is er niet in deze wereld. Als jij zelf die voorstel maakt dat iedereen verplicht is zich te vaccineren voordat diegene een restaurant kan binnenlopen ga je dan zelf er ook aan houden. Zo dom dit

Ellen Lochtenberg
een maand geleden

Hoelang moeten we die onzin nog aanzien.

Gert van Vliet
24 dagen geleden

Ik begrijp ook niet waarom het "slaapkamer restaurant” in de normale modus blijft. Ik vind dat alles weer normaal terug moet worden!!!

Martha Diender
23 dagen geleden

Dan gaan we met ze allen daar naar toe ,

otto
22 dagen geleden

Misselijk er van maar de tijd voor die gasten is dit jaar over