Premier Rutte word extra beveiligd, hij is mogelijk doelwit van aanslag of ontvoering

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 08:36

Foto: Premier Rutte @twitter

Demissionair premier Mark Rutte word extra beveiligd dit is gebeurd na signalen dat hij hoofdwaarschijnlijk doelwit is van een aanslag of ontvoering.

Dat is wat bronnen melden aan De Telegraaf. Volgens de krant zou de dreiging komen uit de hoek van de organiseerde misdaad.

Een speciaal getraind politieapparaat van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging zorgen er nu voor dat Rutte extra beveiligd word. Volgens een bron van De Telegraaf zijn rondom Premier Rutte 'spotters' gesignaleerd. Als je de krant moet geloven zou het gaan om verdachte personen die verbonden zijn aan de Mocro-maffia.

Natuurlijk komt hierover niets naar buiten want zowel het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie als de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) willen tegenover De Telegraaf niets zeggen over aangescherpte beveiliging. "Over veiligheidssituaties en beveiligingsmaatregelen doen we nimmer uitlatingen", zegt een woordvoerder van de RVD.

Anderzijds weet Premier Rutte nu wel hoe het voelt om constant beveiligd te moeten worden, zoals glGeert Wilders al 16 Jr, of het een afleiding is het zou goed kunnen.


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.