Zit je ongevaccineerd op het terras, je behoefte op een Dixie erlangs of je QR code tonen

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 16:44

Foto: Hugo de Jonge © Independent-News

Op verzoek van de Tweede Kamer worden terrassen uitgezonderd van de QR-plicht.

Maar ook voor wie heel kort een horeca gelegenheid in gaat voor toiletbezoek moet alsnog een coronabewijs laten zien. "Het is volgens Hugo de Jonge een kleine moeite".

Totaal losgerukt van de realiteit. Ongevaccineerde en ongeteste personen mogen wel op het terras hun versnaperingen nuttigen maar ze mogen naar het toilet (binnen) zonder QR code.

En wat horen we de minister van VWS dan zeggen "je mag op een Dixie langs het terras als deze er staat" het voelt of dat je op het schavot word gezet; iedereen zal en moet van Hugo de Jonge zien dat je ongevaccineerd bent. Mensonterend. 

Voorbeelden:

  • Gezin met jonge kinderen (ongevaccineerd of getest) zitten op het terras, kind van 4 moet plassen maar kan dit niet alleen heeft dan gewoon pech want zijn mama of papa mogen hem niet helpen.
  • Ongevaccineerde personen die niet gevaccineerd ivm allergie of andere dergelijke aandoeningen waarbij vaccineren word afgeraden, zijn verplicht te testen en anders mogen ze met hun medische aandoening (Crohne, spatische darm etc) niet meer naar het toilet.

Bij Hugo de Jonge is in ieder geval een sprankje aan rationaliteit en werkelijkheid verdwenen.
We wachten ondertussen nog steeds op de wetenschappelijke onderbouwingen (waarbij ALLE gebruikte data inzichtelijk is voor derden) dat een coronapaspoort ook werkt, net als iedere maatregel is tot nu toe nog niet wetenschappelijk bewezen.

Beeld: Uitspraken Hugo de jonge


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een donatie zodat deze pagina kan blijven bestaan ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.