Gisele Bündchen komt op voor Doutzen Kroes

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 12:48

Foto: Gisele Bundchen en Doutzen Kroes ©ANP

Gisele Bündchen komt op voor Doutzen Kroes

Na de post van Doutzen kroes op sociale media over het niet willen nemen van een corona prik, heeft Doutzen Kroes ondersteuning gekregen van collegamodel Gisele Bündchen. De 41-jarige Gisele, met wie Doutzen veel heeft samengewerkt bij het lingeriemerk Victoria’s Secret, zij liet een bericht achter onder de post van Doutzen.

"Haat is niet het antwoord"

„Ik ken Doutzen vrij goed en weet dat ze een heel aardig en lieve vrouw is. Ik kan niet geloven dat er zoveel haatreacties op jaar afkomen, en waarom omdat ze haar mening verkondigt. Het maakt me enorm verdrietig om te zien hoeveel mensen andere veroordelen, dat is een gebrek aan empathie. Haat is niet het antwoord”, aldus Gisele.

Gisela gaat nog verder: „Ik wil iedereen vragen om hun geest rust te geven en heel diep binnen in je hart te kijken om liefde te vinden. Zodat we met zijn allen samen kunnen komen en dat we vrede en harmonie kunnen creëren in deze "vreselijke" wereld. Op dit moment hebben we dat meer dan ooit nodig.”

Doutzen heeft een zware week achter de rug ze werd door de MainstreamMedia maar ook door vele andere mensen afgelopen week aan de schandpaal genageld dit omdat ze voor het eerst sinds 5 maart 2021 een bericht plaatste op haar sociale media en daarin aangaf „zich niet te laten dwingen het vaccin te nemen.” Een aantal van haar volgers vonden het een onvestandige keuze om haar platform hiervoor te gebruiken, Vele anderen hebben haar de hemel in geprezen en juichen toe dat ze zich uit durft te spreken tegen de dictatuur die Nederland opwerpt met hun medische apartheid staat.


Help ons !!

Help Independent-News in de lucht te houden met een vrijwillige donatie ⬇️

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.