Thierry Baudet (FVD) ligt weer onder vuur, zo ook alle andere die op de Dam in Amsterdam waren gisteren, Jan Paternotte (D66) is een opruier

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 11:40

Foto: Thierry Baudet en Wybren van Haga ©nrc

Forum voor Democratie voorman Thierry Baudet (38) zou NPO-journalist Joost Vulling voor 'homo' hebben uitgescholden.

De parlementariër zou dit gedaan hebben nadat de journalist weigerde hem een hand te geven omdat dat volgens de coronaregels "verboten" is

Dat is wat Joost in de podcast De Stemming verklaard. Hij heeft afgelopen week een rondje gelopen door het nieuwe complex waar de Tweede Kamer nu verblijft vanwege de grote verbouwing van het orginele tweede kamer gebouw.

"Als je bij Forum rondloopt, komen ze allemaal (vriendelijk) naar buiten en steken (netjes, zoals het hoort) hun hand uit, want ze willen dan dat je hem schudt", vertelt de journalist van EenVandaag.

Verleden blijven herkauwen

De mainstream media doet er dan ook alles aan om Thierry Baudet te framen omdat hij niet meeloopt in de pas die zij lopen. Vergeet niet dat het 1.5 jr geleden heel normaal was als je elkaar een hand gaf, maar de mainstream media blijft het verleden van Baudet maar herkauwen kom op jongens hebben jullie niets beters?

Thierry Baudet heeft gisteren met Gideon van Meijeren maar ook met Wybren van Haga en zelfs JA21 laten zien genoeg is genoeg, Caroline van der plas (BBB) wilde komen maar was verhinderd.

Waar zijn jullie bang voor? Voor de waarheid misschien?

En dan hebben we het nog niet gehad over de uitlatingen van de corona aanhanger Jan Paternotte van D66, die noemt deze mensen homofoob, fascist etc etc

Foto: Twitter Jan Paternotte (D66)

Wybren van Haga (BVNL) noemt Jan Paternotte (D66) een opruier, daar heeft hij welliswaar een punt volgens Jan Paternotte  zijn mensen die opkomen voor de vrijheid Ultrarechts, homofoob, antisemiet en vespreidden zij fake news, volgens zijn tweet.

#ikdoenietmeermee 

Foto: Twitter Wybren van Haga (BVNL)


Help!!!

Help ons Independent-News in de lucht te houden met een vrijwillige donatie ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.