Hoe Fake is de msm: Reactie Nieuwsuur naar aanleiding van reportage Kerkrade

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 10:42

Foto: Huisarts Donna Lenders Kerkrade, fragment uit uitzending ©Nieuwsuur/npo

Naar aanleiding van de uitzending van Nieuwsuur hebben wij veel vragen gekregen.

Veel mensen twijfelen of er een coronadode werd gemeld, zoals de huisarts in de uitzending van Nieuwsuur laat uitgaan. Ook zijn er veel vragen over het feit dat het filmpje al eerder online stond zonder de bijdrage van de huisarts.

De feiten:

Het onderwerp over de terugloop van vaccineren is op één en dezelfde dag opgenomen in het plaatsje Kerkrade. Een week eerder is er een verkorte versie online gezet waarin de huisarts niet werd getoond. De uitzending die enkele dagen later werd uitgezonden, was de huisarts wel zichtbaar.

In de uitzending over "antivaxxers" vertelt huisarts Donna Lenders dat zij die dag een melding heeft moeten maken van een overledene (volgens haar 39-jarige vrouw) zij zou zijn overleden aan corona. Dat is volgens Nieuwsuur ook daadwerkelijk gebeurd, de verslaggever zegt daar getuige van te zijn. De melding is gemaakt aan de GGD. De huisarts heeft ons vandaag opnieuw verteld dat dit ook echt zo gebeurd is en dat, in overleg met de forensisch arts, dat bij het overlijden van deze mevrouw corona geconstateerd was.

Het is voor haar nog onduidelijk of de GGD die melding ook werkelijk heeft geregistreerd ook mogen huisartsen geen coronadoden meer melden bij het RIVM aldus de huisarts

Foto: Laatste overledene in Kerkrade 17 april 2021 ©RIVM

privacy redenen

Om privacyredenen (zo werd de naam van de overledene genoemd in het orginele fragment) is het stukje opnieuw opgenomen zonder dat de naam van de vrouw die is overleden werd genoemd. Met alle eerlijkheid hadden we dat moeten vermelden, dit is niet gebeurd en nu lijken wij des informatie te verspreiden maar dit is echt niet zo.

Maar dan nog, .... Dit zaakje stinkt!!

Bekijk het fragment hier ⬇️

Beeld: Nieuwsuur ©NPO2


Help!!!

Help ons Independent-News in de lucht te houden met een vrijwillige donatie ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.