1,6 miljoen vervuilde vaccins van Moderna in Japan

Gepubliceerd op 26 augustus 2021 om 15:41

Foto: ©Kevin Coombs/Reuters

Vervuilde vaccins in Japan, geen gevaar voor effectiviteit van vaccin

In Japan zijn zo'n 1,6 miljoen flesjes van het coronavaccin van het Amerikaanse Moderna teruggehaald na diverse meldingen over vervuilingen die zijn aangetroffen in de flesjes. Meerdere vaccinatiecentra hebben dit gemeld dat flesjes met het vaccin "vreemd samenhangende materie" zou bevatten, dat melden Japanse media. (Zou het nano technologie zijn?)

Moderna heeft daarover tegen Reuters gezegt dat zij op de hoogte zijn van de verklaringen in de Japanse media en heeft er een onderzoek naar gestart. De vervuiling zou volgende moderna samenhangen met de productie van het Moderna vaccin in een fabriek in Spanje. Volgens Moderna Is de veiligheid en effectiviteit van het vaccin niet in gevaar en mag het vaccin gewoon worden gezet. (Terwijl ze niet eens weten wat het is, weten ze dat het niet schadelijk is)

Het ministerie van Gezondheid gaat kijken of ze de gevolgen voor de Japanse vaccinatiecampagne tot een minimum kunnen beperken. Moderna wordt ook in Nederland gebruikt.

record aantal overlijdens.

In Japan zijn een record aantal doden behaald op een dag, maar liefst 25.000 ze hebben een tekort aan IC bedden en de zorg is te kleinschalig.


Help Independent-News in de lucht te blijven met een vrijwillige donatie ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.