Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten mogen niet meer meedoen met de Televiziering

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 14:38

Foto: Roddelpraat stil fragment

Uitgesloten omdat je iemand zou "Beledigen" Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten overkwam dit.

De stembussen voor de Gouden Televizier-Ring 2021is pas net geopend, maar er is nu al ophef ontstaan over een aantal genomineerden. De organisatie achter de belangrijkste Nederlandse televizieprijzen heeft namelijk op het laatste moment Roddelpraat van Dennis Schouten en Jan Roos uit de competitie gezet voor de Televizier-Ster Online-videoserie.

Schouten en Roos zijn furieus

Schouten en Roos reageren furieus op de beslissing die de organisatie heeft genomen. „Heel Nederland geeft zijn stem aan je en dan bedenken wat bobo’s in Amsterdam dat je niet mee mag doen”, aldus Schouten op Instagram. Jan Roos: „We mochten eerder al niet meedoen en dat omdat de jury ons niet leuk vond. Dat is me nogal wat met een publieksprijs.”

Telefonisch laat Dennis Schouten weten aan De Telegraaf dat hij met het reglement van de verkiezing om de Televizier-Ster Online-videoserie  aan het kijken is naar de mogelijkheden om een kort geding aan te spannen. 

Dan zijn er een hoop programma's die gecancelled kunnen gaan worden? Of is het in het kader van de linkse woke cultuur dat ze juist dit programma eruit gooien?

Foto: brief gezonden aan online video programma roddelpraat


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.