Willeke Alberti wil niet omgaan met ongevaccineerden na coronabesmetting

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 12:21

Foto: Willeke Alberti ©rtlboulevard 

Willeke Alberti is pas geleden, terwijl volledige vaccinatie, besmet geraakt met het coronavirus en heeft de schrik er flink in zitten.

De zangeres is is 76 en sinds kort weer gezond, maar in haar gesprek dinsdag met De Telegraaf geeft de zangeres aan dat ze niet meer wil werken of überhaupt wil omgaan met ongevaccineerden mensen.

"Als je met mij omgaat of werkt, weet je dat ik veelvuldig optredes verzorg in verzorgingshuizen. Dan moet je toch slim genoeg zijn en niet ongevaccineerd in mijn buurt komen?", Dat zegt Alberti, die dan wel niet in het ziekenhuis terechtkwam, maar wel duidelijk aangeeft voorzichtiger te zijn geworden.

"Ik dacht dat ik met mijn volledige vaccinatie wel veilig zou zijn, maar dat is dus niet het geval geweest. Daarom zeg ik nog een keer: mensen, haal gewoon die vaccinaties! En tja, het klinkt heel vervelend, maar met mensen die weigeren een prik te halen kan ik niet omgaan of mee gaan werken."

De zangeres treedt nog geregeld op met name in verzorgingstehuizen, maar met grote soloconcerten houd de 76 jarige zangeres op. "Als je inmiddels tegen de tachtig loopt, moet je realistisch zijn. Het is zwaar, het is topsport. Maar helemaal stoppen absoluut niet, hoor. Vooral het zingen in verzorgingshuizen zet ik voort. Dat geeft mij namelijk geen stress. Daar voel ik alleen maar warmte! Het is ook iets wat ik tot mijn honderdste kan, en wil, blijven doen."

De kans dat iemand die volledig gevaccineerd is tegen COVID-19 alsnog besmet raakt met het coronavirus is altijd aanwezig.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.