Bekende Nederlandse artiesten zijn er klaar mee, gaat de opstand echt komen?

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 om 09:49

Ongeveer driehonderd organisatoren van festivals en evenementen gaan op 21 augustus de straat op om hun stem te laten horen.

Dat laat een woordvoerder van de organisaties weten aan het AD. Het zijn op dit moment de organisatoren van Lowlands, DGTL, North Sea Jazz, Best Kept Secret, A State of Trance en Soenda en enkele andere.

Het moet gaan om een vreedzame demonstratie in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het kan zijn dat andere steden nog gaan volgen. Met deze demonstratie gaan de festivalorganisatoren een signaal afgeven aan de (R)overheid. ,,De evenementen sector wil een duidelijk toekomstplan, met haalbare afspraken, maar ook erkenning voor de emotionele gesteldheid van de vele bezoekers en de organisatoren die zich niet meer gehoord voelen. We willen elkaar weer kunnen ontmoeten, weer kunnen knuffelen, lachen en dansen. Bovenal willen we weer vooruit kunnen kijken, te toekomst kunnen zien.

Wie gaan er zich aansluiten 

Uit de hoek van de bekende Nederlanders (Bn'ers) komt ook flinke weerstand. Fred van Leer uit zich op Instagram over voetbal wedstrijden die wel door mogen gaan, "Ik gun het iedereen !!!! Maar dan bedoel ik ook IEDEREEN !!!!!" Aldus Fred van Leer.

Onder de video die Fred van Leer plaatst reageren vele BN'ers zoals Glennis Grace, Danny de Munk, Bizzy, Bolleb en Danny Nicolai. 

Glennis Grace reageerd met, "We kunnen niet meer STIL blijven, het is klaar!!!" waarop andere BN'rs een hartje achterlaten of Amen schrijven.

Wij zijn heel benieuwd of die opstand er nu dan toch echt eindelijk komt!! We zullen het gaan zien 21 augustus, de tijd om te laten zien dat wij mensen met vele meer zijn!!! Laat je horen, en lach de wappies niet meer uit zij hebben jullie vaak genoeg gewaarschuwd!!!

Genoeg is Genoeg!!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.