Theo Hiddema, eist ontslag van Amsterdamse burgemeester Halsema

Gepubliceerd op 14 augustus 2021 om 09:00

Foto: Eerste Kamerlid voor Forum voor Democratie Theo Hiddema in zijn huis en kantoor in Amsterdam. © Shody Careman

Theo Hiddema van forum van democratie eist het ontslag van Amsterdamse burgemeester Femke Halsema: ‘Dienders, zij pleegt eerroof op jullie beroep!’

Theo Hiddema heeft het ontslag geeist van Femke Halsema de burgemeester van Amsterdam. De FVD senator is namelijk zo ontzettend boos dat deze Amsterdamse GroenLinkse deug burgemeester burgers wil gaan gebruiken als proefkonijnen bij wapencontroles in haar geliefde Amsterdamse stad. “Dienders,” zo schrijft Hiddema op Twitter, “zij pleegt eerroof op jullie beroep!”

Afgelopen week heeft de linkse deugende BLM-burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema besloten burgers als proefkonijen in te zetten bij diverse wapencontroles van de politie. Daar is boos  op gereageerd door de politievakbonden. “Het is schandalig om het functioneren en de betrouwbaarheid van onze politiemensen op deze wijze te ondermijnen. Waar houd het op? Ik snap de frustratie en woede bij mijn collega’s om dit uitermate domme voorstel heel erg goed,” dat is hoe de voorzitter reageerde. (de voorzitter van van politievakbond ACP-ZWB.)

Ook Theo Hiddema pakt Femke Halsema kei hard aan op Twitter. Het is, zo schrijft hij netjes, “onvoorstelbaar dat weerbare en trotse politiemensen zich laten opschepen met een klikbrigade van door Halsema opgeroepen dilettanten.”

Dienders, zij pleegt eerroof op jullie beroep!” schrijft hij uit alle eerlijkheid. Vervolgens eist Theo Hiddema ook nog het ontslag van Femke Halsema, wat natuurlijk terecht is in deze.

“Nu actie: jullie korpschef moet bij Ollongren haar ontslag eisen!”

Hiddema’s woorden naar de burgemeester van Amsterdam krijgt flink wat positieve reacties op Twitter. het geeft aan dat héél veel gewone Nederlanders HUN mening op dit punt delen. Alleen maar fijn natuurlijk, want het desastreuse wanbeleid van de deugelijke GroenLinks aanhanger Halsema mag niet worden getolereerd.

Hiddemeister!!! Is BACK!!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.