Klimaatalarm: pas op we gaan allemaal DOOD

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 12:50

Foto: (Nutteloos) Klimaat alarm van 2021

Klimaat alarm, heb je het al gehoord we gaan allemaal dood

Het langverwachte klimaatrapport van het IPCC eindelijk is het er

De klimaatafdeling van de VN heeft het rapport naar buiten gebracht over hoe de wereld ervoor staat. Even kort samengevat voor iedereen: er is niets veranderd aan wat u al wist, u weet het uiteindelijk allang want we gaan allemaal een keer DOOD. Klimaatverandering is natuurlijk zoals de experts zeggen het werk van de mens, de zeespiegel zal enorm stijgen in loop der jaren, extreem weer zal nog meer toenemen en de snelheid waarin dit gebeurt hangt compleet af van u de milieuvervuiler.

Alle alarmbellen worden geluid, er moet aan de bel worden getrokken en vooral bij Sigrid staat plots de klimaatklok opnieuw aan en de wijzers draaien sneller als normaal. MainstreamMedia en de klimaat activisten rollebollen over elkaar heen om zo snel mogelijk de handrem aan te trekken,  Deze klimaathysterie is toch niet nieuw nadat al jaren bekend is dat er volgens experts een verandering in het klimaat is. Kijk maar uit uw raam. Italië, Griekenland, Albanië allemaal bosbranden!

De klimaatredders/activisten zullen zich met dit naar buiten gebrachte rapport nog meer gesteund voelen met hun onzin om werkelijk alles nog meer kapot te maken dan het al is, zoals houtkachels, benzineauto's en de leuke bootjes in de verschillende grachten van Nederland. Alsof het allemaal iets gaat uithalen, wij als piepklein landje op de wereldkaart moeten het zeker oplossen voor de hele wereld, we hebben de massale industrieën zoals die in China die gewoon doorgaat en de snoepreisjes van onze politici zoals Kaag even vliegt naar Luxenburg, en Frans Timmermans doet het ook niet voor minder.

Nee, we moeten vooral gaan zorgen dat u zich heel erg vervelend erbij voelt, dan vind u het tenminste niet zo erg als u straks de rekening op uw bordje gelegd krijgt!!  

Kortom trap niet in de klimaathysterie die de staat je door de strot wil duwen, hebben we eerst de coronahysterie gehad gaan we over naar het klimaat!!! Let op mensen het word alleen maar erger en erger, wanneer zegt U nu is het genoeg?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.