Obama, het grote voorbeeld! Geeft verjaardagsfeestje voor meer als 200 personen

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 09:53

Foto: via © Twitter 

Barack Obama viert (ondanks corona) zijn verjaardag uitbundig

Het 60ste verjaardagsfeest van oud-president Barack Obama ging, ondanks alle kritiek, gewoon door. In een afgeslankte versie , maar veel Amerikanen zijn niet echt blij met de 44ste president van de Verenigde Staten. Een aantal aanwezige beroemdheden hebben namelijk beelden gedeeld van het "feestje", op het filmpje is te zien is dat het extreem druk is en niemand een mondkapje draagt. De gasten werden opgedragen de beelden meteen te verwijderen, maar zoals het internet werkt waren er al snel schermopnames gemaakt van de gezelligheid.

Er waren uiteindelijk ongeveer 200 gasten (zeggen ze) op het feestje van Obama uitgenodigd, maar volgens getuige waren het er zo'n 700 waaronder een aantal celebs zoals: John Legend, Chrissy Teigen, Don Cheadle, Tom Hanks, Kim Fields, Gabrielle Union, Ellen DeGeneres, George Clooney, Steven Spielberg en Bradley Cooper ook Oprah was uitgenodigd maar is uiteindelijk niet gekomen in verband met zorgen om de deltavariant.

Rapper Trap Beckham trad op, waarvan zijn manager TJ Chapman beelden deelde op Instagram. Hierop was de 44e president van de Verenigde Staten dansend en feestend te zien. „Dit is de party aller parties! Zo heb je Obama nog nooit gezien, deze man staat AAN!,” schreef TJ. Ook deze video werd verwijderd van het sociale medium.

Ophef over beelden feest Obama

Op het verjaardagsfeestje zelf was het een komen en gaan van celebs! Zij moesten van de ,"organisatie" de gemaakte beelden vanwege privacyredenen verwijderen, meldt E! New

Er is aangegeven door de woordvoerder dat alle gasten voor- en achteraf getest zijn op covid-19 en overal stonden flesjes met handreiniger.

„Hij heeft een fantastische avond gehad, hij liep de hele tijd rond met een grote glimlach op zijn gezicht,” zo meldt een bron.

En alhoewel de oud-president dus de tijd van zijn leven had, zijn veel landgenoten niet echt blij met hem. Ze zijn vooral boos dat er nergens geen mondkapjes gedragen werden, dat steekt. Zo schrijft iemand: „Als de belangrijke Obama met honderden gasten zonder mondkapjes kan feesten, kunnen onze kinderen toch ook zonder mondkapjes weer naar school.” Iemand anders is bang dat de nodige besmettingen zullen volgen na het feest, en voegt #ObamaVariant toe. 

Andere zijn meer boos dat ze met allerhande maatregelen moeten leven: "Rijk en beroemd, die mogen dan blijkbaar wel feesten. Dat is gewoon niet uit te leggen." 

Zo is er op onderstaande video, van zangeres Erykah Badu, te zien hoe Obama op de achtergrond aan het dansen is.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.