Katja Schuurman besmet met corona: ’K*tvirus!’

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 00:54

Katja Schuurman is besmet ze heeft het coronavirus onder de leden.

Dat maakte de presentatrice afgelopen maandag bekend via sociale media, ze had het afgelopen jaar kritiek op het stupide coronabeleid.

„Oké. Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een K*TVIRUS! Dag 723 nu. (Zo voelt het.) En het valt niet mee”, schrijft Katja Schuurman bij een foto van zichzelf op Instagram.

Oneens met het corona beleid

Eind 2020 heeft Katja haar vraagtekens bij het beleid om het coronavirus onder controle te krijgen gezet. Ze zei tegen haar volgers dat een lockdown tot meer zieke gevoelens kan leiden dan corona, wat ook zo is. „Ziek van de stress omdat je werkloos bent, ziek van eenzaamheid, ziek omdat de spanning thuis om te snijden is, ziek omdat je bedrijf naar de klote gaat, ziek omdat je depressief bent. Maar niet ziek door corona, en dat is (het enige, red.) wat telt”, zo deelde ze toen op Instagram.

„Wie bepaalt wat een mensenleven waard is?”, ging ze verder. „Mogen we die ethisch lastige vraag op z’n minst serieuzer stellen? Want hoe ethisch verantwoord is het om zoveel mensen in de meest uiteenlopende vormen van ellende te storten? Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Wat jammer en onterecht dat je kwetsbaar moet zijn om beschermd te worden.”

Ze sloot haar bericht toen af met de hashtag #coronahysterie. Ook tagde ze daarbij Demissionair minister-president Mark Rutte.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.