Willem Engel door media hetze van oktober 2020 zelfs thuis bedreigd

Gepubliceerd op 27 juli 2021 om 22:45

Foto: stilte beeld van Jan vlug uit fragment van Jinek

De aanval op Willem Engel van vorig jaar in beeld gebracht.

Op de beelden is te zien hoe er een hetze word gecreëerd naar Willem Engel daardoor ontstaan er haatcampagnes die deze acties hebben gevoed.

De leugenachtige haatcampagne in een uitzending van Eva Jinek met aan de tafel Ozcan Akyol, Jan Vlug en Jesse Klaver (die tig keer ja knikt bij Jan Vlug). Dat leidde tot bedreigingen aan de deur van Willem Engel tot zelfs het inslaan van zijn raam aan de voordeur en doodsbedreigingen.

In de beelden is te zien en te horen hoe er word gepraat over Willem Engel, hij zou ervoor gezorgd hebben dat er mensen naar verpleeg/verzorgings huizen gebeld hebben en daar de hulpverleners telefonisch dreigen en schelden.

Willem Engel heeft idd opgeroepen om te bellen naar deze huizen, maar hij heeft nooit opgeroepen tot geweld en scheldpartijen.

In de beelden is dan vervolgens te zien wat de uitzending van Jinek teweeg heeft gebracht, er komt een man achter Engel aangelopen en als hij de deur sluit slaat deze man het raam van de deur aan gort.

Hij bedreigd op dat moment Willem Engel dat is goed te horen. De vraag is natuurlijk waarom mogen anders denkende mensen niet op mogen komen voor elkaar? En waarom moeten er zulke campagnes opgezet worden, het is wachten wanneer het eerste slachtoffer valt.

Deel dit allemaal verder, dit mag en kan niet ondanks de meningsverschillen.


Reactie plaatsen

Reacties

Christiaan Steevens
4 maanden geleden

Jinek is een vies NSB programma, die is overheid gecontroleerd, net als alle mainstreammedia.... Jinek moet een hartstilstand krijgen en dr feiten nakijken voor ze iets uitzend...