Acteur Sean Penn (60) gaat niet samenwerken met mensen die niet zijn gevaccineerd, eigen "nonprofit organisatie" Core wil helpen vaccineren

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 12:18

Foro: Sean Penn met zijn echtgenote Leila George die hij trouwde via zoom ©gettyimages

Acteur Sean Penn (60) gaat niet samenwerken met ongevaccineerden op set nieuwe serie Gaslit

Sean Penn (60) gaat niet meewerken aan de opnames van serie Gaslit als niet alle medewerkers van deze show gevaccineerd zijn. Dat heeft de acteur laten weten aan de producent NBCUniversal, dat bevestigt zijn woordvoerder aan Variety.

Vaccinaties zijn al wel verplicht voor personeelsleden die ten tijden van de opnames geen anderhalve meter afstand van anderen kunnen waarborgen, zoals veel castleden en een deel van de crew. Toch verplicht Penn dat iedereen die rondloopt op en bij de set gevaccineerd is, anders werkt hij niet samen

De acteur heeft aangeboden dat de vaccinaties die nog nodig zijn aan te bieden vanuit zijn stichting CORE. Deze zoals ze zeggen natuurlijk non-profitorganisatie heeft in het afgelopen jaar test- en vaccinatiesites ingericht in Los Angeles en voert momenteel campagne om er voor te zorgen dat de vaccinatiebereidheid in achterstandswijken verhoogd worden, deze zijn namelijk erg laag.

Gaslit is een serie die gaat over het bekende Watergateschandaal van 1974 wat leidde tot het aftreden van president Richard Nixon. Het verhaal draait om de minder bekende personen die bij dit schandaal betrokken waren. Penn speelt een hoofdrol in de serie hij speelt de rol van procureur-generaal John Mitchell, dat was Nixons adviseur en beste vriend in die tijd. Ook de acteur Dan Stevens en actrice Julia Roberts hebben interresante rollen in de serie.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.