Thierry Baudet stond model voor diverse bladen ook voor gayblad

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 09:05

Foto: Thierry Baudet fotoshoot @instragram

Hij zit inmiddels al ruim vier jaar met volle strijdkracht in het pluche van de Tweede Kamer

Er was een tijd dat Thierry Baudet zijn geld op een hele andere manier bij elkaar raapte. De voorman van FvD heeft in het verleden namelijk model gestaan voor verschillende bladen waaronder ook een aantal gaybladen, (de msm draait weer op volle toeren, de ene na de ander headline komt er weer!!)

In de laatste PodBast van dit seizoen confronteert Bastiaan Meijer Thierry met zijn vroegere verleden als model „Ja, hoe weet je dat dan?”, zegt Baudet terwijl hij een slok water neemt. „Ik vind Grappig dat je dat hebt gevonden. Ik heb inderdaad anderhalf jaar gewerkt als fotomodel. Dat houd ik eigenlijk... daar heb ik nooit zo... meer veel mee gedaan.”

,,Ik heb in verschillende gaybladen gestaan. Uhmm hoe heette dat blad ook alweer? CappuccinoEspresso? Maar ook voor andere bladen heb ik dingen gedaan bijvoorbeeld voor G-Star en voor Nike.” 

Boos kijken, terwijl je blij bent

„Ik heb een paar mode shows gelopen. Maar ik was er totaal nie geschikt voor, overigens. Ten eerste, omdat ik het dodelijk vermoeiend vond om een dag lang te staan. Ten tweede, omdat ik denk dat ik een veel te grote persoonlijkheid heb.

Zo’n fotograaf zei dan: ’Je moet nu even boos kijken’, maar dat kon ik niet als ik mezelf op dat moment uiterst vrolijk voelde. Ik vond dat oprecht heel erg moeilijk. Misschien is dat te leren, hoor. Maar ik weet zeker dat er in mij geen groot model verloren is gegaan.”

Expreszo,een blad uit 1988

In het bekende RTL 4-programma Van der Vorst ziet sterren kwam het onderwerp vier jaar geleden ook al eens op tafel, al lachte Baudet het wat weg hij wilde het er eigenlijk niet over hebben. Bij het zien van een foto, zegt hij lachend: „Ik ben een tijdje, per ongeluk, fotomodel geweest, maar doe die foto's  maar gauw weer weg.” Peter van de vorst reageert nee joh dat is juist wat de mensen van je willen zien "de man achter de naam Baudet.

Met nader onderzoek heet het blad waar Baudet model voor stond vermoedelijk Expreszo, het is een blad/magazine die rond 1988 voor het eerst werd gedrukt het wasvooral voor jonge mannen die op jongens vielen gemaakt, tegenwoordig is het voor het hele lhgbq+ gemeenschap interresant. Het blad is inmiddels  helemaal volledig digitaal uitgegeven. Expreszo was zaterdagmiddag niet bereikbaar om Baudets eventuele modellencarrière bij het magazine te verifiëren, zegt de telegraaf.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.