Kjeld Nuis 'Lijf werkt niet mee' hij was goed ziek door ontstoken hartzakje na vaccinatie

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 17:06

Foto: Kjeld Nuis ©ANP

Kjeld Nuis, goed ziek na vaccinatie

Hoewel veel mensen vol verwachting uit hebben gekeken naar hun vaccinatie tegen het coronavirus, worden sommige mensen er ook goed ziek van. Zo was topsporter Kjeld Nuis (31) degene die dit meemaakte hij hield er een ontstoken hartzakje aan over. De rondjes over de schaatsbaan gaan helemaal niet zo goed als dat de voormalig wereldkampioen zou willen. 

Kjeld Nuis plaatste een Instagram-bericht waarin hij aangeeft dat het even niet gaat, zijn lijf en hoofd werken momenteel niet helemaal mee. 'Maar dat is soms oké. Gelukkig heb ik de beste mensen om me heen', schrijft hij bij de foto. Hij laat weten dat hij een ontstoken hartzakje heeft opgelopen na zijn vaccinatie. Hierdoor is het opstarten van zijn trainingen voor het aankomende schaatsseizoen zeer moeizaam verlopen.

Onder zijn Instagram post heeft Kjeld veel steun gekregen van bekende vrienden. Voorheen topzwemster Inge de Bruijn laat weten het 'Komt goed Kjeld! Even een set-back is ok. Daarna weer full force in focus.' Ook andere schaatsende bekendheden Mark Tuitert en Hein Otterspeer wensen Kjeld veel sterkte in deze moeilijke periode.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.