Medische apartheid in Frankrijk: Meer prik afspraken na opschroeven van maatregelen Macron

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 10:28

Foto: Macron ©youtube

De medische apartheid werpt zijn vruchten af

Een recordaantal Fransen heeft maandagavond een vaccinatie afspraak gemaakt kort nadat de coronamaatregelen in het land werden opgeschroefd tot de grens van medische apartheid. President Emmanuel Macron heeft namelijk nu ook al bekend gemaakt dat een zogeheten gezondheidspas op meer plekken gebruikt zal gaan worden en dat voor sommige beroepsgroepen zoals zorgmedewerkers Een vaccinatieplicht opgelegd krijgen.

Na de dwingende woorden en machts uitstraling van Macron maakten meer dan 900.000 mensen een afspraak voor een Coronavaccinatie: dat is een verdubbeling van het vorige record die van 11 maart dit jaar.

Een gezondheidspas gaat aantonen of dat iemand ingeënt Is of geen corona heeft. Vanaf 21 juli is dit document verplicht bij alle grote evenementennin Frankrijk, vanaf augustus gaat het ook gelden in onder meer de horeca, bioscopen, museau, pretparken en langeafstandstreinen. Verder is het zorgpersoneel verplicht zicht te laten vaccineren tegen het coronavirus omdat zij door hun werk in contact komen met kwetsbare en risicogroepen. Wie dat niet voor 15 september doet, mag niet meer werken en heeft geen recht meer op salaris, uiteindelijk word je beboet als je geen vaccin neemt.

Wij hopen dat het zorgpersoneel zo slim is en massaal ontslag neemt! En zelfs weigert die machtwellustelingen te helpen....

De wijzigingen die doorgevoerd worden in het coronabeleid is het gevolg van de oplopende coronabesmettingen en de opkomst voor vaccinatie (bereidheid) afneemt.

Volgens de mainstream media heeft de helft van de Franse bevolking inmiddels al een eerste coronaprik gekregen. Dat zijn 35,5 miljoen mensen. Ruim 26 miljoen Fransen hebben alle benodigde prikken gekregen en zijn dus volledig beschermd tegen het coronavirus.

Volgens onze bronnen.is de Vaccinatie bereidheid in Frankrijk nog geen 25 procent, wat nu dus het gevolg is dat ze een verplichting invoeren! Er moet en zal geprikt worden.

Wij wensen de Fransen veel sterkte en hopen dat ze de kracht blijven houden om zich te verzetten, wwg1wga


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.