"Thierry Baudet en zijn Viruswappies", vallen niet in een zwartgat

Gepubliceerd op 11 juli 2021 om 10:16

Foto: ©Ad ©angeliek de jong

Jerry Goossens (AD) zat valt in zwart gat

Afgelopen 1 juli schreef Jerry Goossens een column in het AD, "Thierry Baudet en zijn viruswappies vallen in een zwart gat" op 1 september is iedereen gevaccineerd behalve de viruswappies toch? En alle maatregelen gingen eraf *joepie* 

Wij viruswappies zijn ontzettend benieuwd naar jou nieuwe column, want we hebben voor u een weetje:

De derde vaccinatie komt er aan en vrijheid is nog steeds ver te zoeken, 1 september is niet behaald. Je kunt nu ook niet zeggen: "ich habe est nicht gewusst" want je volgt de wappies dag in dag uit.

De Vakanties waren geboekt: vakanties worden massaal ook weer geannuleerd 
Iets met code rood ofzo? Vervolgens ligt het nu aan de jongeren toch?, maar die mochten toch dansen met jansen van Hugo de Jonge, dus ook zei kunnen hier niks aan doen.

Generation Freedom, Sneuneuzen

Generation Freedom, Generation Hugo-Kan-Mij-Nog-Meer-Vertellen of Activisten-Wappies enz zo noem jij alle mensen die voor hun vrijheden opkomen of dat nu thuis achter de buis is of door middel van hun demonstratierecht zich willen laten horen, jij vind ze Sneuneuzen. Nu gingen ze 1 september in een zwart gat vallen de viruswappies volgens u maar kijk eens rond waar is de summer of love voor de gevaccineerden, nu het bruisende leven in de zomer weer opgestart is? 

Maar beste Jerry als je dan zo graag je neus in andermans zaken steekt, wappies volgen bijvoorbeeld doe dan een gedegen onderzoek naar wat hun mening is en wat de feiten zijn, want Jerry binnen nu en twee weken adviseert het OMT weer strengere maat regelen en werken we weer naar een nieuwe lockdown toe.

"Riooljournalistiek"

Vanaf welk terras schrijft u van dinsdag tot zondag uw columns? (We zijn zeer benieuwd wat u trouwens op maandag doet, koffie drinken met Hugo?)
Een woord voor uw bijdrage in de journalistieke wereld "Riooljournalistiek, meer is het niet diepgang en waarheid niet te vinden"

Maar toch stellen we de vraag even heel duidelijk  Jerry, vallen de viruswappies in een zwart gat?

Lijkt me niet, maar vergeet niet we doen het ook voor jou en voor een ander 

Column, onrecht tv & Independent-News


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.