"Domme" horeca ondernemers in Helmond werken mee met testen voor toegang

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 16:21

Dit weekend op stap in Helmond? Testen voor toegang is verplicht dus test op tijd!

Wil jij aankomend weekend op stap in Helmond? Dan laat je je eigen maar gratis testen bij Testen voor Toegang, zonder bewijs namelijk niet welkom bij sommige horecazaken. Je krijgt bij testen voor toegang direct de uitslag van je (on)betrouwbare test en je voorkomt zoals zij zeggen daarmee verspreiding voor jezelf en voor anderen.

๐—ง๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด = ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น, ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป!

Ook als het niet verplicht is bij je favoriete café of restaurant, Is het volgens deze horeca eigenaren toch belangrijk om dit te doen! Het kost ook niets, het is zo geregeld en met QR code die je direct erna ontvangt loop je onbezorgd overal door. Je kunt bij de bedrijven die met testen voor toegang werken volledig zonder regels en gezondheidsrisico op stap.

Onderstaande horecazaken in Helmond centrum gaan vanaf komend weekend er (vr/za) verplicht met testen voor toegang werken aan de deur maar om het ook nog eens gemakkelijker te maken krijg je na de eerste goedgekeurde controle van je CoronaCheck app een geel bandje (hmm bekend van 1945๐Ÿง) om waarmee je de gehele avond bij deze deelnemende zaken direct kunt doorlopen.

Met de collectieve bandjes doen deze horeca zaken vanaf aanstaande vrijdag 9 juli mee:
De Kei
N8club
Plaza
De Borrelbar
Franske
Plan B
Vlegel
Panache

Testen voor Toegang:
Wil je op stap bij je stamcafé en wordt daar gewerkt met testen toegang?
Dan ben je verplicht om je toegangsbewijs via de Corona-Checkapp te laten zien. Meer info over testen voor toegang vind je op www.testenvoortoegang.nl.

Haal dus snel en op tijd die gratis test en ga komend weekend onbezorgd op stap in Helmond!

Nou wie zal het zeggen zal het druk worden deze dagen? ๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง Hopelijk trappen de jongeren er niet in.


Reactie plaatsen

Reacties

Frank
5 maanden geleden

weet ik in ieder geval waar ik niet naar toe moet.

totale waanzin bewijzen dat je gezond bent.

Dom Dom Dom, horeca ondernemers om mee te werken aan test maatschapij๐Ÿ™„