Geert Wilders (PVV) opnieuw met de dood bedreigd door middel van brief

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 13:57

PVV-leider Geert Wilders staat voor de rechtbank, die uitspraak deed in het minder-Marokkanenproces. Foto: ©Remko de Waal / ANP

Geert Wilders opnieuw met dood bedreigd

We spreken over "pers" vrijheid, maar we spreken niet over de bedreigingen aan rechtse politieke partijen waaronder Geert Wilders, het lijkt allemaal heel normaal.

Je hoort in het nieuws dat Hugo de Jonge word nageroepen en dat Pieter Omzigt is bedreigd op straat waar een dader voor is veroordeeld ook worden er mensen veroordeeld met gevangenis straf omdat ze een plaatje hebben geplaatst en dreigementen geuit hebben op social media met name over Jaap van Dissel. Echter hoor je niks over de dreigementen die PVV leider Geert Wilders dagelijks op de mat vind, zo ook vandaag weer waar blijft de gerechtigheid en waarom is de mainstream media hier zo stil over.

Een brief met de afzender "KILLER MAN" die is gericht aan Geert Wilders en verstuurd naar zijn werkplek op het Binnenhof.

In de brief staat geen tekst alleen een getekende pop, een pop waar hij is opgehangen, dit moet naar alle waarschijnlijkheid Geert Wilders voorstellen.

Geert Wilders heeft de brief op Twitter geplaatst met de tekst "Er kwam een brief aan vandaag"

De reacties op de brief zijn niet mals:

aangiftes van bedreigingen, geseponeerd

Hoe kan het zo zijn dat een Kamerlid al 16 jaar met beveiliging rondloopt voor een "minder minder" uitspraak maar de aangiftes geseponeerd worden, maar Geert Wilders wel veroordeeld word voor een uitspraak, welliswaar zonder straf maar het maakt het er niet eerlijker op.

Deze brief kan een aanleiding zijn omdat hij de afgelopen dagen zich negatief heeft uitgelaten over de journalisten hij noemde ze "tuig van de richel" dit komt omdat de onderzoek journalisten hun werk niet goed doen vind hij.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.