's-Gravenzande: Fvd over de toekomst, de nieuwe app forumland en hoe nu verder

Gepubliceerd op 4 juli 2021 om 22:43

Foto: forum voor democratie, Thierry Baudet en Theo Hiddema in 's-Gravenzande © Independent-News

Grote opkomst in 's-Gravenzande bij forum van democratie

Ben jij ook klaar met de maatregelen, vaccinaties die worden opgedrongen, en de klimaat hysterie? Dan was je vandaag op het juiste adres. Forum leider Thierry Baudet en Eerste Kamerlid Theo Hiddema hebben haarfijn uitgelegd wat er gaande is in Nederland en de wereld.

Ook over de afsplitsers heeft hij wat te zeggen, zo noemt hij de "Judas alliantie" (JA21) en de groep Viagra (BV NL), "het is treurig aangezien ik dacht nieuwe "vrienden" erbij te hebben maar toen de zetels er waren vooral bij BV NL stappen ze op met een lullige smoes over een poster om vervolgens zichzelf aan te sluiten bij het kartel" aldus Baudet.

Ook spraken Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen en Freek Jansen over het beleid in de Tweede kamer en wat hun doelen gaan zijn de aankomende jaren. Gideon van Meijeren kreeg een aantal vragen, en een daarvan was of het ons verplicht kan worden gemaakt om te vaccineren "hoe graag ik het liefst nee wil zeggen tegen iedereen kan ik dat helaas niet want als een meerderheid van het kabinet ja zou stemmen op zo'n dergelijk voorstel dan komt deze wet er gewoon, hoe spijtig ook" antwoordde hij.

Het doel van deze avond

De zomer is begonnen, de temperaturen lopen op en de Chinese griep is seizoensmatig verdwenen: de tijd is rijp voor weer een fantastisch FVD-evenement. En waar kan dat nu beter dan op het strand, aan de zee?, Zo schrijft fvd over deze bijeenkomst 

De bijeenkomst was op zondag 4 juli van16:00 tot 22.00 uur en daar kwamen vele fvd'ers bijeen bij strandpaviljoen BeachLine Beach te ‘s Gravenzande. Er was plaats voor vele honderden bezoekers, tijd voor ideeënuitwisselingen, kennismakingen, goede gesprekken met elkaar en een knuffel😉. Het was niet toegestaan om allemaal naar binnen te gaan want de politie zou "undercover boa's" sturen om zo de beachtent te kunnen sluiten, maar buiten was het ook een groot feest, er werd gelachen, gezongen, handen geschud en geknuffeld zoals het hoord.

Thierry Baudet en Theo Hiddema en een aantal Tweede Kamerleden spraken over immigratie, klimaat, EU, corona, Forumland, de aanstaande verkiezingen en hoe het kan dat al deze zaken met elkaar in een lijn staan.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.