Wees de Weerstand, moet stoppen met delen van theorieën over "kindermoorden" beslist rechter

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 11:39

Wouter Raatgever is eind juni veroordeeld zaak Bodegraven-Reeuwijk. © Nicole van den Hout

Rechtbank: Complotdenkers, ophouden met verspreiden van leugens

Drie complotdenkers mogen geen belastende verhalen meer delen met hun volgers over bodegraven- Reeuwijk, dat is de beslissing die de rechtbank in Den Haag heeft besloten, naar aanleiding van een kort geding dat eerder werd aangespannen door de gemeente Bodegraven. De gemeente beschuldigde de "complotdenkers" zoals de gemeente deze mensen noemt van opruiende en doorgaande 'internetterreur en internethaat'.

In Bodegraven is het al enkele maanden onrustig  door de verhalen die deze drie personen rond bazuinen. Volgens deze complotdenkers Micha K., Joost K. en Wouter R. is er een 'satanistisch pedonetwerk' (nog steeds) actief in Bodegraven, dit netwerk zou 'rituele kindermoorden' uitvoeren.

Volgens de rechter, die zich erover heeft gebogen is er geen enkel echt bewijs materiaal, zij zuigen het volgens de rechter uit hun duim.

De rechter beslist  in het vonnis dat hij heeft uitgesproken dat de drie mannen direct moeten stoppen met hun terreur en de al gemaakte en verzonnen verhalen van het internet moeten verwijderen. Als zij dat weigeren moeten zij dwangsommen betalen en ze lopen het risico dat zij uiteindelijk zelfs worden aangehouden en worden vastgezet.

Tientallen mensen kwamen  naar begraafplaats Bodegraven

Januari van dit jaar kwamen er tientallen mensen af op een begraafplaats in het dorp Bodegraven, waar heel veel bloemen en allerlei protest bordjes naast en op graven van overleden kinderen werden gelegd. De gemeente vond dit een schande en deed daarop aangifte. De burgemeester van Bodegraven heeft deze actie 'verwerpelijk en zeer pijnlijk voor de nabestaanden' genoemd.

In de rechtbank zelf noemde de burgemeester de hersenspinsels van de drie 'een grote bij elkaar geraapte puinhoop'. De 3 oprichters van wees de weerstand, kregen tijdens het overleg en behandeling van de rechtzaak per persoon twintig minuten spreektijd, waarin zij af en toe "schreeuwerig" hun verhalen en ideeën uit de doeken deden.

Niet alleen de burgemeester, maar ook de advocaat van de gemeente Bodegraven en RIVM-directeur Jaap van Dissel werden door complotdenkers weggezet als pedofielen. 

Celstraf, Opruiende filmpjes

Vorige week kreeg Wouter R.  een celstraf van negen maanden te verwerken, daarvan zijn er drie voorwaardelijk, dus een halfjaar op slippers heeft hij nog te goed en dat enkel en alleen voor het verspreiden van opruiende en bedreigende filmpjes.

GGD doet aangifte Complotdenkers

De GGD deed gisteren aangifte omdat er in een telegramgroep die zij hadden opgezet enkele namen rond gingen van GGD-medewerkers. In de appgroep wordt volgens de GGD opgeroepen te 'jagen' op de medewerkers, en ze 'van de straat te ruimen'.

Onze leden hebben dit ook meegekregen de een vind het niet netjes de ander begrijpt het wel, je komt aan de KINDEREN. Ook waren er sommige not amused dat ze steeds worden vergeleken met QANON zoals de media telkens doet geloven als er weer eens iets gebeurd door een persoon die tegen het beleid is, zij zijn anders denkend en dat wil niet zeggen dat alles maar voor waarheid word aangenomen. Een stukje uit een anonieme brief volgt hier,

"De theorieën die de complotdenkers bezitten lijken verband te houden met QANON zoals de msm zegt, tenminste dat framed de media. Volgens deze theorieën zou de elite met satanistische ideeën aan de touwtjes trekken, het kan zomaar toch?. Nou beste mainstream media, een anders denkende ben je niet omdat je in QANON geloofd, maar dat komt omdat je je eigen onderzoek doet. Je zoekt het een en ander uit. Bewijzen zijn soms moeilijk te vinden maar dat wil vooralsnog niet zeggen dat het leugens zijn, dit komt namelijk omdat ze heel goed weggestopt worden maar er druppelt regelmatig bewijs naar buiten. En U, U doet er niks mee!" Aldus de schrijver!! 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.