Coronaprik met korte naald, jongeren tussen 18 en 30 gezocht, je kunt er 210€ mee verdienen

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 00:21

Ben jij tussen de leeftijd 18 tot 30 jaar en nog niet gevaccineerd tegen het coronavirus?

De Universiteit in Leiden en het bedrijf dat U-Needle heet uit Twente zijn opnieuw opzoek naar mensen die mee zouden willen werken aan een onderzoek en zich hiervoor willen laten prikken met het Moderna-vaccin (liefst met spoed). Je kunt er zelfs geld mee verdienen zo'n 210 euro als je geluk hebt.

"Als je in de spier wilt gaat prikken, moet je eerst wachten op een reactie op van het immuunsysteem dat daar terecht komt. In de huid prikken is sneller werkzaam", zo legt hij uit. "In de vroegere jaren werd het pokkenvaccin onder de huid aangebracht, dit gebeurde met speciale kwastjes." 

Bij deze manier van vaccineren wordt een kleinere hoeveelheid van het vaccin je lijf ingespoten. Zo weinig dat er zelfs vele malen meer vaccins uit een potje opgetrokken kunnen worden. 

Onderzoek is in volle gang

De onderzoekers die er mee bezig zijn zoeken dan ook minimaal vijftig mensen tussen de 18 en 30 jaar die nog niet eerder zijn gevaccineerd tegen corona. Er waren genoeg aanzienlijk genoeg aanmeldingen binnengekomen, maar de mensen hebben zich massaal ook weer afgemeld, omdat ze via het standaard vaccinatieprogramma al aan de beurt waren gekomen.

210 euro is verdienen, dat die je niet zomaar even

"Vooraf moet je eersr naar het LUMC om te laten testen/kijken of je al corona hebt gehad, je mag nog geen corona gehad hebben. Daarna krijg je pas het coronavaccin, ook moet je nog een keer tijd vrij maken voor een bloedonderzoek daarin word gemeten of het prikje effectief is geweest."


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.