Marc van Ranst haalt uit naar BPOC

Gepubliceerd op 28 juni 2021 om 09:20

Foto: ©KRIS VAN EXEL

Marc van Ranst haalt uit naar BPOC (buitenparlementaire onderzoeks commissie)

Opnieuw ligt Marc van Ranst onder vuur op Twitter, zijn Twitter berichten gaan viraal, dit maal haalt hij uit naar het BPOC.

"Beste ing.nl, beseffen jullie dat BPOC2020 via misleiding en leugenachtige praktijken geld aftroggelt van argeloze Nederlanders via jullie ING-donatiesysteem? Jullie kunnen meehelpen om deze oplichterij te stoppen" Aldus van Ranst.

Welke misleiding?

Er is niet waargenomen dat ze liegen of mensen misleiden. BPOC is juist deze onderzoeken gestart om de ongeregeldheden aan de kaak te stellen zeker nu in Coronatijd, mensen die vervelende dingen mee maken op hun werk, in de politiek of waar dan ook!  Mogen hun verhaal doen en deze worden opgeslagen bij een notaris. Dat daar evt donaties tegenover staan is makkelijk te verklaren, ze doen dit vrijwillig en de Notaris is niet gratis.

Ondertussen geeft Jade Kuit aan op Twitter dat Marc van Ranst een brief van de advocaat kan verwachten: "Marc van ranst kan overigens zijn brievenbus in de gaten houden voor een dagvaarding van ons. Wel oppassen hè, misschien zit er wel corona aan de envelop"

Marc van Ranst ligt wel vaker onder vuur

De reputatie van Marc van Ranst begint te zakken naar de bodem, te pas en en te onpas spuwt hij naar mensen die niet in zijn beleid geloven. 

Zo is hij pas net los gelaten uit zijn safehouse omdat hij met de dood "bedreigd" zou zijn door J́ürgen Conings, die inmiddels dood is teruggevonden.

En met Willem Engels heeft hij maanden discussies, zo erg zelfs dat er abri's zijn geplaatst met de beruchte "salsa pandemie" tweet

Ondanks dat Marc van Ranst met de dood is bedreigt, en ook nog eens constant onder vuur ligt met de uitspraken die hij doet via Twitter, blijft hij doorgaan. Hij laat zich de mond niet snoeren gaf hij eerder aan in een interview.

Een draadje van de tweets gericht naar het BPOC⬇️

Filmpje: Marc van Ranst legt uit hoe je mensen bang kunt houden en kunt voorliegen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.