Trump:"Biden,vernietigd onze Natie'

Gepubliceerd op 27 juni 2021 om 11:34

Foto: Donald Trump ©Nos

Trump veegt vloer aan met Biden

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft op zijn allereerste, drukbezochte Rally voor de campagne kritiek geuit op het immigratiebeleid van de aanzitten de president Joe Biden. Hij drong er bij zijn volgers op aan de Republikeinen weer aan een overgrote meerderheid te gaan helpen om in de Senaat en het Huis van Afgevaardigden te komen.

Trump heeft niet uitgesproken of hij zich opnieuw verkiesbaar stelt voor de presidentsverkiezingen in 2024, ook toen de enorme menigte luidkeels „nog vier jaar, nog vier jaar” stonden te roepen. Al leek hij op een bepaald moment wel op te hintte. „Misschien moeten we gewoon nog een derde ronde winnen. Het is mogelijk”, lachtte hij, waarmee hij opnieuw liet merken dat hij in november 2020 echt wel heeft gewonnen. Het publiek reageerde enthousiast.

'wat een Ramp’

De afgelopen maanden hield Trump al diverse betogingen op de Republikeinse evenementen, maar dit was de weer eerste keer dat hij een Rally hield. De stad Wellington, dat is bij Cleveland in de staat Ohio, werd de Republikein met alle lof toegejuicht door 10 duizenden fans. Hij blijft zeggen dat de verkiezingen in 2020 niet eerlijk zijn verlopen en dat hij die had gewonnen. „De verkiezingen waren voorbij”, zei Trump weer. „En we hebben een enorme overwinning behaald. Ze hebben iets gedaan dat nooit zou mogen worden toegelaten.”

Hij legde een uitstekende focus op de stroom migranten die de Verenigde Staten binnen aan het komen zijn, vanaf de zuidelijke grens. En zijn terugkerende boodschap was dat de Democraat Biden een "disaster" is. „Joe Biden vernietigt onze natie waar we zelf bijstaan.”


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.