Donkere man steekt mensen neer in Würzburg 3 mensen zijn overleden

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 20:22

Foto: rondstekende man in Würzburg

Wilde steekpartij in Würzburg/Wuerzburg, Duitsland

Tenminste 3 doden en minimaal 15 gewonden. Voorbijgangers probeerde de dader te stoppen. 

Een onbekende donkere man in het centrum van de Duitse stad Würzburg steekt wild om zich heen. De Duitse politie heeft gemeld dat er inmiddels drie mensen zijn omgekomen door de steekpartij. Nog eens vijftien anderen  mensen raakten (zwaar) gewond. Mensen rondom hebben geprobeerd de man te tegen te houden.

Op Twitter gaan de vreselijke beelden rond van de steekpartij. De dader is zoals de politie laat weten in zijn been geschoten en gelukkig gearresteerd. „Die klootzak heeft een vrouw neergestoken”, zo reageerden ooggetuige. Diverse mensen die voorbij liepen probeerden de getinte man die met het mes rond aan het steken was tegen te houden dit met gevaar voor eigen leven. Heel veel mensen gingen met stoelen, palen en alles wat ze gevonden kregen de blootvoetse steker te lijf. Hij ging een zijstraat om te vluchten maar de politie heeft hem opgepakt en zijn moordpartij gestopt.

Het gebied is op slot gezet voor verder onderzoek. Het rare was dat de donkere dader een wit opvallend mondkapje droeg, dat is op te zien in de verschrikkelijke beelden van deze moordpartij. Andere beelden tonen plassen met bloed in verschillende straten van würzburg

Politiewagens, ambulances ze zijn massaal uitgerukt. De minister van Binnenlandse Zaken (Beieren) heeft besloten persoonlijk poolshoogte te nemen, aldus de krant Bild.

Let op schokkende beelden⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.