Prik festival, tijdens het zetten van je vaccinatie een gezellig feestje

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 22:18

Foto: festival voor corona ©Theo Beumer

GGD Utrecht organiseert priknacht met dj voor Janssen-vaccin

GGD Utrecht gaat priknachten organiseren voor het coronavaccin van Janssen. Aankomende vrijdag en volgende week woensdag en donderdag mogen mensen van 21.00 uur 's avonds tot 01.00 uur 's nachts naar de Jaarbeurs in Utrecht komen voor een prik met het Janssen-vaccin. Vrijdag draait een deejay zelfs muziek op de locatie.

Vanaf aanstaande vrijdag gaat er in het hele land gevaccineerd worden met Janssen. ‘Het is fijn als er nog zoveel mogelijk mensen een prik kunnen krijgen zeker met de vooruitzichten van aanstaande zaterdag wanneer de nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen in zullen gaan’, zo zegt de woordvoerder van de GGD Utrecht. Zo word overdag al geprikt in de Jaarbeurs met afspraken die staan voor de prikken met Pfizer/BioNTech en Moderna, nu worden er 's avonds dus de Janssen vaccins gezet. Het vaccin gaat in de regio Utrecht vanaf vrijdag ook dagelijks geprikt worden in Nieuwegein en Driebergen.

Mensen die nog geen prik hebben gekregen of twijfelden en toch een coronavaccinatie zouden willen, kunnen er ook terecht voor het vaccin van Janssen, zij mogen vanaf nu bellen om een afspraak in te plannen voor vaccinatie. Vanmorgen was er een probleem met de bereikbaarheid het nummer, dat om 10.00 uur in gebruik werd genomen voor de Jansen prik raakte overbelast door de grote toestroom van mensen die het vaccin wilde hebben, aldus de GGD


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.