Onze Pensioenen liggen onder vuur, EU wil einde aan pensioen stelsel maken

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 19:52

Foto: ©NOS

EU, blijf van onze pensioenen af!

Brussel wil gaan knabbelen van het enorme bedrag van de Nederlandse pensioengelden: zo'n 1400 miljard euro!

Dit geld heeft een bestemming en is bedoeld voor de mensen die met pensioen gaan en gaan genieten van hun oude dagen. Dit zijn gelden die de Nederlanders zelf hebben verdiend met hard werken. Maar als de Europese Unie het voor elkaar gaat krijgen en Nederland een transferunie gaat worden, gaan alle pensioenfondsen opgeslokt worden in een anoniem onbekend Europees fonds. Dat wil zeggen dat de pensioen potten dan leeg zijn, en er dus geen geld meer is voor de gespensioneerde oudere.

Mokerslag, voor pensioenfondsen

De mokerslag van het Europese Hof staat er aan te komen. Zij zijn degene die een eind aan ons pensioenstelsel aan het maken zijn. En dit pensioenstelsel zou weg moeten volgen het Europese Hof want het is niet volgende de Europese regeltjes.

Hoog geleerde van pensioenrechten trekken aan. De bel in de krant (Trouw). Als Nederland niet goed gaat uitkijken met wat er gaat gebeuren, dan dreigt er "een compleet verbod”.  We mogen dit de Nederlanders niet laten overkomen. Onze pensioenen zijn van ons, en niet van Europa 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.