Familie Jürgen Conings geloofd niets van "verhaal zelfmoord"

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 19:46

Foto: Federaal parket

Heeft Jürgen Conings zelfmoord gepleegd, familie geloofd het niet

De plaats van de toegangsweg naar het Dilserbos is afgesloten maar onderussen komt het tot een kleine discussie tussen de burgemeester van Maaseik die de vindplaats van het lijk heeft doorgeven aan de politie, en de familie van Jürgen Conings. Zij geloven er namelijk niets van dat de militair zichzelf van het leven heeft beroofd. "Hij zou dit nooit doen"

“Het kan niet dat 500 militairen met honden hem niet vinden. Ze hebben hem omgebracht”, zegt een van de familieleden die aanwezig is. “Ik geloof niet dat Jürgen zelfmoord heeft gepleegd. Kennen jullie Jürgen persoonlijk? Wij wel. Volgens familie is het wel bizar toeval dat precies de burgemeester van Maaseik Jürgen Conings heeft gevonden.”

De familie van Jürgen Conings moesten het via de media vernemen dat "hun geliefde Jürgen" was gevonden

Federale politie aanwezig

Bij het Dilserbos (plaats delict) staan mensen van de federale politie om nieuwsgierigen en ramptoeristen op afstand te houden. Normaal gesproken is het met mooi weer het op een zondag als vandaag heerlijk druk met fietsers en wandelaars. Veel mensen wilde een kijkje komen nemen nadat ze het nieuws hadden vernomen.

Verontwaardiging

Er is met verontwaardiging gereageerd op de sociale media en de meningen lopen uit een, de een is blij dat "hij is gevonden" maar vinden het erg dat hij dood is vooral voor zijn vrouw en kinderen, de ander vinden het juist goed dat hij niet meer in leven is "nu heeft van Ranst rust"

Ook zijn er mensen die vragen hebben en zoals de familie er ook al vraagtekens bij zet dat Jürgen Conings "zelfmoord" gepleegd zou hebben en dat de burgemeester hem heeft gevonden.

Zo zegt Patricia: Hoeveel lijken heeft die burgemeester ooit gezien in zijn leven??? Wel heel toevallig allemaal hij gaat fietsen in een naast gelegen dorp en ruikt zomaar een lijk, ja "ruikt" want hij heeft hem zelf niet zien liggen. Misschien was het wel een kadaver van een of ander beest maar dit is allemaal wel erg heel toevallig zeker dat het ook nog op de verjaardag van van ranst is gebeurd....... nou schiet mij maar lek hoor want ik geloof der allemaal niets meer van!

"Het klopt van geen kanten"

Klopt helemaal van geen kanten. Pas geleden hebben ze dat hele bos een aantal keren uitgekamt niks gevonden ook met speciale honden die lijken kunnen ruiken, je raad het al ook niks gevonden. Er waren "zogenaamde" materialen gevonden om te overleven en munitie voor wapens etc etc en nu heeft de  burgemeester in eens een lijk geroken? En blijkt dit ook nog eens Jürgen Conings te zijn??? Dat het misschien Jürgen is zou kunnen,  maar de omstandigheden kloppen van geen kanten. Ik denk eerder dat dit allemaal een voor opgezet plan is geweest. Jurgen wist te veel en moest monddood gemaakt worden niet meer en niet minder. Zo reageerd ene Mar.

Bizar;

Het is een "bizar" verhaal het ene moment vinden ze materialen en etens waren en het andere moment word hij dood terug gevonden, een onderzoek moet uitwijzen wat er daadwerkelijk is gebeurd. Of we de waarheid ooit zullen Horen, is natuurlijk de vraag.

Filmpje in onderstaand artikel⬇️

Beeld: hln.be


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.