Vrouwen van 12 tot 51 jaar mogen geen alcohol drinken als het aan de Wereld gezondheids organisatie (WHO) ligt

Gepubliceerd op 17 juni 2021 om 19:06

Foto: who.int

Vrouwen stop met alcohol drinken

Vrouwen moeten als het aan de wereld gezondheid organisatie ligt stoppen met het drinken van wijntjes, mojito's oftewel geen alcohol meer!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verteld dat in deze de memo, daar stelt de WHO een aantal maatregelen voor om het misbruik van alcohol tegen te gaan en daar staat letterlijk dat de preventie van alcoholgebruik onder "women of childbearing age" meer aandacht zou moeten krijgen. Dat wil dus eigenlijk zeggen dat (alle) vrouwen tussen de 12 en 51 jaar oud mogen geen alcohol meer nuttigen. Het maakt dus niet uit of u kinderen zou willen of niet, gewoon preventief aan de frisdrank tijdens de leukste jaren van je leven.

Effect alcohol op mannen

We weten allemaal dat het drinken van alcohol ook effect kan hebben op de spermaproductie van de man, maar daar hoor je het WHO helemaal niets over zeggen, dus zoals het dan ook staat vermeld mogen mannen wel gewoon hun biertjes en alcoholische drankjes nuttigen terwijl de wereld gezondheidsorganisatie onze dames met een frisdrankje aan de zijlijn mee laat kijken. 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.