Hoe duidelijk wil je het hebben "de visie van Klaus Schwab"

Gepubliceerd op 17 juni 2021 om 01:39

Foto: fvd.nl

Hoe duidelijk wil je het hebben?

Het "Build Back Better" idee, de agenda en de Great Reset gaan ons raken. Klaus Schwab zegt “als een tsunami”. Eigen bezit gaat afgeschaft worden met zoals hij zegt  “you will own nothing, but you’ll be happy.”

Het is raar dat de Nederlandse politiek er niets over wil horen, ze blijven constant de andere kant opkijken. Wanneer staat er is iemand meer op in de politiek dan alleen Thierry Baudet en gaan de ogen open van de meepraters.

"Wat is the Great Reset?"

Na de heftige coronacrisis zou The Great Reset er aan komen. Zowel in de Nederlandse als de internationale politiek duikt de term, ‘Build Back Better’, steeds vaker op. Wat is het en wat houd het in?

Waar dook de term voor het eerst op?

The Great Reset is de naam van de 50e meeting van het World Economic Forum (WEF) in juni 2020 deze meeting zijn er elk jaar. Het komt op een voorstel uit dat werd gepresenteerd door het WEF om de wereldeconomie na de coronapandemie opnieuw duurzaam op te bouwen, "build back better"

Het belangrijkste doel van The Great Reset is om de coronacrisis aan te grijpen om belangrijke veranderingen op wereldschaal door te kunnen duwen vooral op gebied van economie, klimaat, gelijkheid, technologie en de politiek 

De zeventien Sustainable Development Goals (SDGs) of ook wel gezegt de duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties zijn hiervoor de richtlijnen. De doelstellingen van de Verenigde Naties zijn in 2015 alvast gelegd ze zouden er voor moeten zorgen dat de wereld in 2030 vrediger, duurzamer en gelijkwaardiger is. Onder deze ontwikkelingen vallen onder meer het uitroeien van alle vormen van armoede, einde aan hongersnood in vooral derde wereld landen maar ook overal ter wereld en de aanpak van de veelbesproken klimaatverandering.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.