De "vaccinatie" taxi service

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 23:42

Foto: www.vaxitaxi.nl

De vaccinatie taxi ook voor jouw

Als je een oproep gekregen hebt voor je Corona vaccinatie, maar je weet nog niet goed hoe je bij de vaccinatielocatie gaat komen, Dat geeft niet, want dan kun je altijd nog met de VaxiTaxi! Dit kan alleen nadat je via de GGD alleen vaccinatieafspraak gemaakt hebt, dan regel je gemakkelijk en snel je eigen taxi naar de gemaakte afspraak.

Het Vervoer is alleen naar de vaccinatielocatie

Het verzorgen van vervoer is volgen hun website veilig en comfortabel, zij zorgen ervoor dat je op tijd aankomt bij de desbetreffende vaccinatielocatie. Ze rekenen de gemiddelde eindtijd uit van uw vertrekadres naar de vaccinatielocatie en nemen 10 minuten extra marge. Ongeveer 40 minuten na de prik halen ze je ook weer op om terug te brengen waar ze je hebben opgehaald.

RIVM en richtlijnen

Als je gaat met de VaxiTaxi dan is dat altijd volgens de laatste COVID-19 richtlijnen . Deze richtlijnen zijn opgesteld door branchevereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)  en in samenwerking met VWS.

Tarieven

Zou jij ook gebruik willen maken van de VaxiTaxi dan zijn de kosten van uw ritten bij het reserveren meteen in te zien. Je betaalt de kosten namelijk vooraf via iDeal, dus niet contant af rekenen bij de chauffeur en zo komen er ook geen misverstanden achteraf.

Wie wil dit nu niet?

Telefoonnummer

010-3035777

www.vaxitaxi.nl

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.