Op de koffie bij "Henk Krol" ,van tweede kamer naar terras

Gepubliceerd op 10 juni 2021 om 12:49

Van debatteren over zaken voor landsbelangen naar het zorgen voor gasten van eigen B&B

Henk Krol is inmiddels (71),  en tot voor kort was hij nog Kamerlid, des al niet te min heeft hij een bijzondere carrièrestap gezet door een eigen B&B op te zetten.

Gewoon op de bonnefooi!

Als je aan het rijden bent door de bossen en  door de tussenwegen bij de boeren kom je ineens langs het prachtige B&B van Henk Krol uit, ja dan moet je natuurlijk even stoppen om dit met eigen ogen te gaan bekijken. Buiten was een mooi terras aanwezig en je neemt daar plaats.

De aankomst was aangenaam Henk Krol met zijn hondje loekkie wachtte ons op aan het begin van zijn terras en we mochten plaats nemen aan een mooie houten ronde tafel. Boven de tafels was een mooi groot schaduwdoek gespannen die ervoor zorgden dat je niet in de felle zon zat.

 

Na een gezellig gesprekje werd onze bestelling opgenomen en zelfs de kinderen werden voorzien van "Franse ranja" ,wat een luxe! Kinderen hebben altijd honger dus een Brabants worstenbroodje kan niet missen. Het was een moment van heerlijkheid, het fluiten van de vogels, de natuur en de rust maakt dit tot een prettig moment.

 

Natuurlijk konden we het niet laten (we zouden Independent News niet zijn) om te vragen naar het "BuildBackBetter" gebeuren met wat er nu gaande is. Dhr. Krol was blij dat er zoveel handtekeningen binnen bleven komen en dat er na het zomer recess eindelijk aandacht aan werd geschonken door middel van een debat.

Aan het einde van ons gesprek vroeg ik nog tussen neus en lippen door wat hij nu vond van de corona regels, zijn blik zei genoeg en hij verwees naar het BBB toen ik begon over dat We worden voorbereid op een "hack attack".

Daar ging hij verder niet diep op in.


Reactie plaatsen

Reacties

henk abeelen
3 maanden geleden

Hoi Henk
wij zijn een buurvereniging uit liempde
De Hezelaarsestraat . . wij houden op 19 december een fiets tocht. . zouden we dan bij u kunnen pauzeren met een kopje koffie en iets er bij ? we zijn ongeveer met 25 pers en komen niet allemaal te gelijk . ik denk rond 12.00 uur . ik hoor graag van u
met vriendelijke groet henk van abeelen

Independent-NEWS
3 maanden geleden

Ik denk wel dat dat mogelijk is, mocht u daar terecht komen doe hem de groeten van ons ✌️