Jongetje spuugt op vlag Israël

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 23:00

Jongetje dat op de vlag van Israël spuugt

Vrouwen sturen jongetje aan om op een vlag van Israël te spugen.

Tijdens een demonstratie van pro-Israëlische aanhangers afgelopen zaterdag op de Dam in Amsterdam, spuugt een kind, aangespoord door twee volwassenen dames, op de Israëlische vlag  

De beelden die te zien zijn van het jongetje dat op De Dam in Amsterdam op de vlag van Israël spuugt, past in een grotere trend van haat tegen Israël. Dat zegt directeur Hanna Luden van (CIDI) tegen de telegraaf. De video zorgde voor veel woede en ophef afgelopen zaterdag vooral op Twitter ging het filmpje viraal.

“De beelden laten heel goed zien wat er misgaat in de opvoeding van deze kinderen. Je ziet dat er van jongs af aan haat tegen Israël wordt ingepraat. Dit is heel zorgelijk”, zegt Luden tegen de telegraaf..

Die video werd massaal bekeken op de sociale media. Op de video is heel goed te goed zien dat het jongetje voor zijn spuugactie wordt aangestuurd door twee jonge vrouwen. Na het incident lijkt er iets gezegd te worden tegen het jongetje waarop hij iets terug zegt (onduidelijk) en zijn middelvinger opsteekt.

Pro-Israël demonstratie

De pro-Israël demonstratie op De Dam zaterdag is een gevolg Van onrust tussen Israël en Gaza.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.