Fleur Agema (PVV) boos op Jaap van Dissel 'er had zoveel voorkomen kunnen worden,

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 07:58

Foto: Fleur Agema PVV (story)

Fleur Agema (PVV) boos op Jaap van Dissel: ‘Zoveel ellende had voorkomen kunnen worden!’

PVV Tweede Kamerlid Fleur Agema vindt het absoluut ongekend dat Jaap van Dissel niets wilde weten over wat een betere ventilatie zou kunnen betekenen, met name in onze scholen. “Parallelle wetenschap,” zo benoemde hij dit. Nu is het zo, reageerd Agema, als Van Dissel wél iets gedaan had met de kritiek hierop, dan had heel veel “ellende voorkomen kunnen worden.”

Amper een week geleden kwam er indrukwekkend nieuws uit de Amerikaanse staat Georgia. Want, onderzoekers hadden daar vastgesteld na heel specifiek te hebben gekeken na dat besmettingscijfers daalde op maar liefst meer als 169 scholen, dit zou komen door goede ventilatie en dat een goede ventilatie dus van levensbelang kan zijn zeker als je coronabesmettingen op scholen wilt voorkomen. Met de juiste ventilatie zouden er in Georgia maar liefst een op de drie besmettingen voorkomen kunnen worden.  

Buitenlands onderzoek,

Het is wel heel bijzonders dat we daar “buitenlands onderzoek” voor hebben moeten gebruiken want Maurice de Hond roept geeft dit al meer als een jaar aan maar wordt gewoonweg genegeerd door het OMT en het Kabinet, die hem wegzetten als een  peiler met te veel tijd om handen.

PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema, ,,dat is eigenlijk gewoon dood- en doodzonde. Want als Jaap van Dissel en zijn vrienden wél geluisterd hadden naar dit soort argumenten had er een hele hoop lijden voorkomen kunnen worden"


Reactie plaatsen

Reacties

Jan Hameleers
6 maanden geleden

Ze worden steeds ONGELOOFWASRDIGER
Maar ik kijk al langer naar de andere kanten. En niet waar je naar toe GESTUURD wordt.