Enorme ravage na strandfeest met 400 mensen op zuiderplas in Den-Bosch

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 12:56

Foto: Twitter

Een enorme ravage van rotzooi na een strandfeest op de Zuiderplas in Den-Bosch

Het is uitkijken waar je loopt anders struikel je over glas, bekers, flesjes, fietsen, scooters en een achtergelaten winkelwagen. Ook de wegen en fietspaden in de buurt liggen bestrooid met resten van afval na het feest van woensdagavond dat door de politie werd gestopt. Er waren op het hoogtepunt zo'n 2000 jongeren aanwezig geweest.

Rond kwart voor zeven vanmorgen kwam de opruimingsdienst om de rotzooi op te ruimen, volgens buurtbewoners moesten ze slalommen om de rotzooi.

Woensdag avond werd het feest rond half 11 gestopt door politie.

Woensdag avond stopte de politie met harde hand rond half elf een een groot feest op het strand bij de Zuiderplas in Den Bosch. Er waren op dat moment nog zo’n vierhonderd jongeren aanwezig ze waren aan het barbecueën, drinken, dansen en bovenal gezellig samen een feestje aan het bouwen ook werden er fakkels en vuurwerk afgestoken dat blijkt uit filmpjes die rond gaan op socialmedia. Er werd harde muziek afgespeeld. Over de hele avond zouden er zo'n 2000 jongeren op af zijn gekomen.

De politie kwam met een flinke inzet van ongeveer 50 politieagenten en honden om het feest te stoppen op de Zuiderplas, er zou naar verluidt niemand zijn bekeurd. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.