Walk of freedom in Eindhoven

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 11:00

Walk of freedom mars in Eindhoven

Aangekomen bij de parkeerplaats in de fuutlaan in Eindhoven waar het ondertussen steeds drukker werd. Er werd een mars gelopen tegen de maatregelen, en het beleid van het kabinet.

Het was een gezellige samenkomst en er werd gelachen en gedanst onder de "strijders". Ondertussen werd er vollop genoten van de heerlijke soms wat brandende zon.

De mars was +/- 4.3 km rond om het centrum van Eindhoven. Terwijl ze aan het lopen waren stopte ze enkele minuten bij een zorgcentra waar mensen buiten stonden te klappen en filmen. Er hing dan ook een gemoedelijke sfeer, er werden leuzen door megafoons (roeptoeters) geschreeuwd er werden liedjes gezongen en gedanst van links naar rechts.

Na afloop van de mars kwamen ze alle weer tesamen op de fuutlaan, daar werd nog nagepraat over de mars en er werd vriendelijk gevraagd rustig de parkeerplaats te verlaten.

Helaas was er ook een klein opstootje maar dat was al snel onder controle, mede door Paters sfeer beheer die deze dag aanwezig waren. De dag werd vreedzaam afgesloten en rond 16.30 uur was de parkeerplaats weer toegankelijk voor bezoekers om te parkeren.

Op Facebook waren er verschillende mensen die Danny Verboom bedankte voor de goede service en het goede verloop van de Mars.

Op zijn facebook bedankte Danny dan ook zijn volgers en degene die waren gekomen voor de verbinding

Filmpje: (Vrijheid van mening youtube) Walk of freedom eindhoven 

Voor sfeerbeheer kunt u contact opnemen met ⬇️


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.