Beau schiet uit zijn slof tegen evangelist Florens van der Spek: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 09:24

Foto: RTL (Beau van erven Dorens)

Beau schiet uit zijn slof tegen evangelist Florens van der Spek: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’
Beau van Erven Dorens is gisteravond in zijn talkshow flink uitgevallen tegen evangelist Florens van der Spek die aanwezig was om uit te leggen waarom hij niet gevaccineerd wil worden. Toen het Van Erven Dorens niet meer lukte om Van der Spek te onderbreken, schoot hij uit zijn slof. ,,Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden”, zei de presentator zichtbaar geïrriteerd. Inmiddels heeft Van Erven Dorens excuses gemaakt.

Veel mensen laten zich tegen het coronavirus vaccineren, maar ook veel mensen zijn erop tegen. Daarom besloot Van Erven Dorens gisteravond om Florens van der Spek uit te nodigen, die onderdeel van de politieke partij Jezus Leeft is en absoluut niet gevaccineerd wil worden. Van der Spek stelde onder meer het medicijn niet nodig te hebben omdat hij biologisch eet en daardoor resistent zou zijn. Maar, benadrukte hij ook, de mensen die het vaccin wél hebben genomen en daar blij mee zijn: ‘dat is alleen maar fantastisch’.

Toen Van der Spek druk in gesprek was met andere tafelgasten, besloot de presentator hem te onderbreken om weer de leiding over te nemen. Hij kwam echter niet door Van der Spek heen en dat was het moment dat hij uit zijn slof schoot. ,,Iedereen even zijn kop houden! Nee echt”, begon Van Erven Dorens. Daarna zichtbaar geïrriteerd: ,,Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden moet je gewoon je mond een keer houden.”

 

Excuses

De tirade van Van Erven Dorens schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Zo schrijven mensen het onbeschoft te vinden dat de presentator Van der Spek ‘zo afsnauwde’ en stellen ze dat het 'goedkoop scoren’ is.


Inmiddels heeft Van Erven Dorens zijn excuses aangeboden in een bericht op Instagram, waarin hij ook uitlegt waarom hij zo reageerde. ‘Het ging er in de show vanavond even hard aan toe... ik schoot uit mijn slof tegen Florens van der Spek (die uit religieuze overwegingen geen vaccin wil hebben), omdat de discussie mijns inziens ontspoorde.’

Van Erven Dorens vervolgt: ‘Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk. Maar we hebben het goedgemaakt en ik heb de Statenbijbel van hem gekregen!’ Hij sluit af: ‘Ik zal het even moeten opzoeken, maar daar staat vast ergens in dat gij die de stem verheft de goede woorden niet kan vinden. En zo is het

Bron: AD

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.